Orange

Ecseri Kft.

Ismerje meg Magyarország egyik legnagyobb kapacitású, magyar tulajdonban lévő nyomásos alumínium öntödéjét

Kalapács
Öntés
Nyomásos alumínium öntöde.
Gyár
Megmunkálás
Magas hatékonyság és minimális mellékidők.
Kéz
Szerszámgyártás
Öntőszerszámok, követőbetétek gyártása, felújítása.
Mérőszalag
Termékfejlesztés
Növeljük a termelékenységet, csökkentjük a költségeket, a minőséget javítjuk.
Orange

Legyen Ön a következő partnerünk!

Machines
Grey

Miért mi?

A minden autóipari és egyéb ágazati feltételeknek maximálisan megfelelő, magas szintű technológiával felszerelt új gyáregység 2017-ben épült fel. Közel 18.000 m²-en 23 teljesen robotizált öntőcellával komplex folyamatokkal és hatékony belső logisztikai rendszerrel törekszünk az egyre magasabb vevői igények professzionális kiszolgálására.

Döntően exportra termelünk, neves multinacionális cégek világszinten ismert és elismert termékeihez szállítunk alkatrészeket.

Termék kínálatunk jellemzően autóipari, gépipari, és elektromos ipari alkatrészeket tartalmaz, amelyeket alumíniumból nyomásos öntészeti technológiával gyártunk a vevőink elvárásai alapján.

Cégünk stratégiája a folyamatos nyitás új technológiák, eljárások felé, melyek segítik vállalatunkat sokkal komplexebb termékek előállításában, valamint a hosszú távú fejlődésben.

Orange

Szolgáltatások

Title Icon

Öntés

Az öntöde működését felkészült technikusi, mérnöki és gépbeállítói csapat biztosítja. A megnövekedett minőségi igények és elvárások szükségessé teszik a folyamatos szakmai- és technológiai fejlődést. Cégünknél gyakornoki rendszer működik, melynek keretében mi magunk is oktatjuk a hozzánk kerülő egyetemistákat, szakiskolásokat. Velük közösen próbáljuk ki és fejlesztjük a bevezetésre kerülő technológiákat, eszközöket. Jelentős eredményeket értünk el a hűtött kamrák és gyűrűs belövő dugattyúk használatával, a szerszámok kilevegőző rendszerének fejlesztésével és a szerszámkezelések minimalizálásával is. A jobb hatékonyság és készültségi fok eléréséhez célgépeket gyártunk, fejlesztünk és használunk. Egyedi fűrészek, maró célgépek, sorjátlanító illetve dörzsárazó célgépek segítik a termelést.

Casting
Title Icon

Megmunkálás

A megmunkáló üzem 2011 februárjában került áttelepítésre a régi felújított öntöde csarnok területére, majd 2017 májusában költözött végleges helyére az Ipartelepi úti gyárépületbe ami a cég történetének egy jelentősebb mérföldköve volt. A berendezések elhelyezése ezen a helyen már a legoptimálisabb folyamat kialakítás szerint történik és egy modern, tágas munkakörnyezetet biztosít a dolgozóinknak. A folyamatos optimalizálások révén tudjuk hatékonyságunkat, minőségünket javítani, fejleszteni.

Machining
Title Icon

Szerszámgyártás

Az üzem tevékenységi körébe az öntőszerszámok gyártása, követőbetétek gyártása, felújítása tartozik. Ezen fő feladat mellett itt készülnek a gyártáshoz szükséges célgépek és készülékek. Mi látjuk el a mérőszobát a mérésekhez szükséges készülékekkel és idomszerekkel.

Tool Manufacturing
Title Icon

Termékfejlesztés

Vállalatunk dinamikus fejlődése a folyamatos innovációnak és korszerűsítésnek köszönhető. Minden évben más folyamat optimalizálását helyezzük előtérbe. Idén az automatizálás, robotizálás, cellásítás van fókuszban.

Product Development
Title Icon

Kiemelkedő minőség

Magas színvonalú minőségbiztosítás kulcsa az a tudatosság, mely szerint „minőséget gyártunk megállapodott minőségben, megfelelő mennyiségben és vállalt határidőre”. Az Ecseri kft-nél korszerű minőségügyi rendszert működtetünk, annak érdekében, hogy vevőinket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kielégíteni.

Vállalatunk az IATF16949:2016 számú követelményrendszer szerint tanúsított

Quality
Orange

Partnereink

Bosch logo
Johnson Electric logo
Mahle logo
Mercedes Benz logo
Continental logo
Panasonic logo
Audi logo
Eberspacher logo
Hilti logo
Hilti logo
Bmw logo
Bmw logo
Bmw logo
Bmw logo
Széchenyi 2020