Rólunk

Tudjon meg többet az Ecseri Kft-ről

Bemutatkozó

A vállalat, elsősorban a vevői igényekből kiindulva megcélozta az alumíniumból készült termékek gyártását is. Ennek okán 2000 decemberében megalakult az Ecseri Kft., amelynek fő profilja az alumíniumból készült öntvények nagynyomásos technológiával történő gyártása, illetve később megmunkálása lett. Az akkori öntöde 2001-ben épült a megmunkáló üzem mellé.

A folyamatos vevői igények és elvárások szükségessé és lehetővé tették a cég kapacitásainak folyamatos bővítését, amelynek eredményeképpen 2010-ben egy 4000 m2-es új öntőcsarnok átadására került sor a vállalat ceglédi telephelyén.

Ezzel párhuzamosan a megmunkáló üzem, valamint a szerszámüzem gépparkja is folyamatosan bővült.

Már az új öntöde átadásakor látták a tulajdonosok, hogy az akkori telephely nem fogja tudni önmagában hosszútávon kiszolgálni a vásárlói igényeket ezért 2013-ban az Ecseri Kft megnyitott egy második telephelyet Szolnokon, ahol egy 5000 m2-es öntőcsarnok épült.

 

Cegléden is folyamatos volt a fejlesztések és beruházások üteme. 2012 és 2016 között az Ecseri Kft a piacot jóval meghaladó növekedési ütemet ért el, amelynek eredményeképpen a tulajdonosi kör egy teljesen új komplett gyártócsarnok építése mellett döntött.

A minden autóipari és egyéb ágazati feltételeknek maximálisan megfelelő, magas szintű technológiával felszerelt új gyáregység 2017-ben épült fel. Közel 18.000 m2-en 23 teljesen robotizált öntőcellával komplex folyamatokkal és hatékony belső logisztikai rendszerrel törekszünk az egyre magasabb vevői igények professzionális kiszolgálására.

Döntően exportra termelünk, neves multinacionális cégek világszinten ismert és elismert termékeihez szállítunk alkatrészeket. Termék kínálatunk jellemzően autóipari, gépipari-, és elektromos ipari alkatrészeket tartalmaz, amelyeket alumíniumból nyomásos öntészeti technológiával gyártunk a vevőink elvárásai alapján.

Cégünk stratégiája a folyamatos nyitás új technológiák, eljárások felé, melyek segítik vállalatunkat sokkal komplexebb termékek előállításában, valamint a hosszú távú fejlődésben.

A legjobb választás

9

Kiemelkedő minőség

9

A legújabb technológia

9

Teljes egészében magyar

Éves Tapasztalat

Aktív termék

Munkatárs

Telephely

Kapcsolatfelvétel

2700 Cegléd, Ipartelepi út 25.

info@ecserikft.hu